Filtrácia výrobkov

AKO ZVOLIŤ VEĽKOSŤ

Constantin Nautics námornícke náramky sú vyrábané vo veľkostiach od 16 do 21 cm. Dajú sa objednať aj iné veľkosti: pod 16 cm alebo nad 21 cm. Väčšie veľkosti si môžete zvoliť v kategórii XXL vo veľkostiach 22 a 23 cm.

Postup pri výber správnej veľkosti je nasledovný:

Odmerajte si zápästie pomocou krajčírskeho meradla, alebo pomocou stužky/bavlnky, ktorú následne zmeriate pravítkom/metrom. Napríklad, ak zápästie na ktorom budete nosiť náramok má obvod 18 cm, mustíte zvoliť náramok, ktorý má veľkosť 18 cm.

Uzatvárací systém náramku/závisí od modelu/ predĺži celkovú dĺžku náramku o 0,5-1,5cm!

Napríklad: celková dĺžka objednaného náramku vo veľkosti 18 je cca 18,5-19,5 cm, ale zodpovedá objednanej veľkosti, čiže je na zápästie, ktoré má 18 cm.

 /Veľkosť Constantin Nautics náramku udáva dĺžka lanka/materiálu/ bez uzavieracého systému/.

 *Celková dĺžka náramku v porovnaní s vyššie uvedeným popisom môže byť aj väčšia, nakoľko záleží aj od materiálu, modelu a typu uzáveru. Ale obvod bude zodpovedať žiadanej veľkosti!

Uzatvárací systém predĺži celkovú dĺžku náramku o 0,5-1,5 cm-ra a tým zabezpečí pohodlné nosenie.

Každý model je vyrobený presne podľa rozmerov, ktoré nájdete na stránke produktu.

 Ak by Vám veľkosť zvoleného náramku nesedela, tovar Vám bez problémov dodatočne vymeníme v súlade so Všeobecnými obchodnými podmienkami /VOP/ webovej stránky. Prečítajte si informácie o výmene produktu uvedené na webovej stránke.

 Ak je to potrebné a máte tlačiareň, použite mierku, ku ktorej máte prístup tu: /DÔLEŽITÉ! Dbajte na to, aby tlač bola 100%/.

 

Ďakujeme!

WebShop System
heureka.sk Barion